Погодни За

  • Градби за повеќе видови спортови
  • структури за спортови во затворено
  • сводови за пливачки базени
  • покривки за тениски игралишта
  • надворешни лизгалишт
  • објекти за сместување на коњи


Достапни со широчина од

10.00м – 40.00м


Изборот на спортска структура од HTS tentiQ нуди голема заштеда на пари во споредба со потрадиционалните градби, заедно со кратко време за производство, флексибилност за адаптација, релокација или евентуална продажна на објектот.

Стандардните спортски структури се достапни со неограничена должина, висина на натстрешница 4 м и широчини од 10 – 40 м. Целосно приспособените големини и спецификациите се дел од овој асортиман и проектирани се за да ги исполнат специфичните барања на проектот и локацијата.

Главни Компоненти

Рамка

рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

 

 

Покривни обвивки

произведени од полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинилхлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.
Покривките може да бидат еднослоен или двослоен кровен систем, а вторите нудат изолациски својства и контрола на температура, со што се содава висок степен на природна осветленост.

Додатоци

Избор за неизолирани или изолирани ѕидни облоги, пристапни врати за пешаци и возила, паравани, осветлување, греење, климатизација

Прашања за спортски структури


Галерија