Погодни За

  • Забави
  • приеми
  • свадби
  • настани
  • саеми
  • трговски настани
  • и друго


Достапни со широчина од

3.00м – 10.00м


Голем дел од успехот на овој систем шатори се должи на иновативните својства што ги прават лесни за користење, целосно заменливите компоненти што го прават складирањето, транспортот, монтирањето и демонтирањето многу едноставна, брза и ефикасна постапка.

Шаторите за забави се достапни во голем број облици, големини и избор со чист распон на широчина од 3 – 10 м и со стандардна висина на натстрешница 2,30 м на повеќето системи. Може да се постигне неограничена должина со додатоци од 3 м или 5 м. Достапни се стандардни и приспособени опции.

Главни Компоненти

Рамка

рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

Покривни обвивки

произведени од полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинилхлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Шаторите за забава можат да се подобрат со стаклени или цврсти ѕидови ABS, врати, сводови, рампи, подни системи со касетна или челична носечка рамка и друго.

Прашања за RÖDER HTS Шатори За Мали Забави PZ


Галерија