Погодни За

  • Привремен или полупостојан простор за настани
  • Угостителство
  • Спортски настани
  • Фестивали
  • Трговски настани


Достапни со широчина од

10.00m – 60.00m


Разновидните дизајни во асортиманот обезбедуваат огромен избор од визуелен аспект, а заменливите компоненти овозможуваат стандардните структури лесно да се подобрат со алтернативен дизајн, како на пример, со кров со висок врв или специјално обликувани завршетоци.

Овој широк асортиман на шатори за големи настани за продажба се достапни со широчина од 10 – 60 м и должина што може да се зголеми или намали со додатоци на растојание од 5 м. Достапни се стандардни и приспособени опции.

Главни Компоненти

Рамка

Рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

Покривни обвивки

Произведени користејќи полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинихлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Визуелната привлечност и вкупниот комфор на Manhattan се зголемува уште повеќе со широк избор изборни екстра додатоци што вклучуваат: изолирана термо кровна покривка, стандардни стаклени авангардни и панорамски стаклени ѕидни панели, двојни и единечни врати, внатрешни скали, балкони со огради, тераси и области за гледачи за двокатни единици. И многу другоre.

Прашања за RÖDER HTS Шатори GZ


Галерија