Погодни За

  • Настани
  • угостителство
  • трговски настани

 

  • саеми
  • влезови
  • рецепцииДостапни со широчина од

3.00м – 20.00мШирокиот асортиман шатори пагоди за продажба од HTS tentiQ го опфаќа речиси секој можен дизајн, избор и опција, вклучувајќи специјални вградени својства за брзо и едноставно монтирање. Достапни се стандардни и приспособени опции на дизајн

Шаторите пагода се достапни во голем избор коцкести големини со распон на широчина 3 – 20 м и висина на натстрешница до 3,17 м. Пагодите се многу флексибилни во однос на распоредот и дизајнот, бидејќи можат непречено да се поврзат со други единици и на тој начин да се создадат поголеми структури и повеќе конфигурации.

Главни Компоненти

Рамка

рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

Покривни обвивки

произведени користејќи полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинилхлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Додатоците вклучуваат стакло или цврсти ѕидови, врати, сводови, подни системи и друго.

Прашања за шаторите пагоди


Галерија