Погодни За

  • Големи настани
  • угостителски настани

 

  • спортски настани
  • и друго


Достапни со широчина од

10.00м – 40.00м


Овие супериорни двокатни структури и структури на повеќе нивоа се совршени како фокусна точка за спортски и други големи настани, каде е потребна првокласна гостољубивост, комбинирана со добар поглед! Секој дизајн може да се адаптира со предворја, балкони, области за гледачи и тераси

Стандардните чисти распони на широчина се од 10 – 40 м, а модуларниот дизајн значи дека фактичката должина и широчина е неограничена. Достапни се стандардни и приспособени опции.

Главни Компоненти

Рамка

рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

 

Покривни обвивки

произведени од полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинилхлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Визуелниот изглед и функционалноста може да се подобрат со голем избор додатоци што вклучуваат изолирани покривки на кров исполнети со воздух, цврсти или стаклени ѕидни системи, двојни или единечни врати, внатрешни или надворешни скали, балконски огради, подни системи за горно или долно ниво, декоративни сводови и друго.

Прашања за Двокатни / Структури На Повеќе Нивоа


Галерија