Погодни За

  • Привремен или полупривремен простор за настани
  • Промотивни настани
  • Угостителство
  • Спортски настани
  • Спортски настани
  • Саеми


Достапни со широчина од

10.00m – 30.00m


Структурата Manhattan секогаш ќе биде во центарот на вниманието на кој било настан. Не само што обезбедува неверојатна визуелна привлечност, првокласен квалитет и удобност, туку, исто така, нуди не ненадминливи прилики за промоција на достапните фасадни и ѕидни системи. Структурата Manhattan може да се приспособи на голем број начини со различни стаклени панели, опции за кров и ѕидови, скали и балкони.

Изберете еднокатна или двокатна единица и различни големини со широчина од 10 – 30 м и висина од 4 м до 6 м. Должината е неограничена. Достапни се стандардни и приспособени опции.

Главни компоненти

Рамка

Рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

Покривни обвивки

Произведени користејќи полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинихлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Визуелната привлечност и вкупниот комфор на Manhattan се зголемува уште повеќе со широк избор изборни екстра додатоци што вклучуваат: изолирана термо кровна покривка, стандардни стаклени авангардни и панорамски стаклени ѕидни панели, двојни и единечни врати, внатрешни скали, балкони со огради, тераси и области за гледачи за двокатни единици. И многу друго.

Прашања за Структура RÖDER HTS Manhattan


Галерија