Погодни За

  • Забави
  • приеми
  • свадби
  • настани
  • саеми
  • трговски настани
  • и друго


Достапни со широчина од

3.00м – 12.00м


Системот на шаторот за настани Höcker СЕРИЈА P е комбинација од едноставни компоненти, што се толкува како кратко време за монтирање. Шаторот може да се адаптира лесно со интеграција на полушестоаголни или полуосумаголни додатоци, или кров со висок врв за драстична промена на изгледот.

Достапни со чист распон на широчина од 3 – 12 м и стандардна висина на натстрешница 2,40 м. Должината почнува од 6 м и може да се продолжи неограничено со додатоци на 3 м. Достапни се стандардни и приспособени опции.

Главни Компоненти

Рамка

рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

 

Покривни обвивки

произведени од полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинилхлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Овој систем на шатор за настани може лесно да се подобри со избор од додатоци што вклучуваат челична носечка рамка или интегриран касетен поден систем, системи за оѕидување со цврсти ѕидови ABS или стаклени ѕидови, единечни или двојни врати, декоративно осветлување и друго.

Прашања за Мали Шатори HÖCKER Серија P


Галерија