Погодни За

  • Привремен или полупостојан простор за настани
  • угостителство
  • спортски настани
  • фестивали
  • трговски настани
  • и друго


Достапни со широчина од

10.00м – 60.00м


Овие големи шатори станаа омилена структура на голем број светски водечки компании за настани и саеми. Варијантите и изборот на дизајн и облик овозможуваат опција речиси за секоја намена и вкус, вклучувајќи полупостојани инсталации за угостителски објекти.

Модуларни облици и големини со чист распон на широчина од 10 – 60 м со разновидна висина на натстрешница од 2,66 – 6 м и неограничена должина. Достапни се стандардни и приспособени опции.

Главни Компоненти

Рамка

рамката е произведена од HTS tentiQ во Германија од комбинација на висококвалитетен анодизиран алуминиум и поцинкуван челик отпорен на корозија за поврзувачките елементи.

 

Покривни обвивки

произведени од полиестерски влакна од најнова технологија, антифунгициден, високосјаен, бел, самогаснечки проѕирен или непроѕирен поливинилхлорид (ПВЦ) во согласност со меѓународните стандарди, вклучувајќи ги DIN 4102 B1, BS 5438/7837.

Додатоци

Кровови со високи врвови, проѕирни кровови и калкани, цврсти ѕидови ABS или стаклени ѕидови, единечни или двојни врати, подни системи, декоративни сводови и друго

Прашања за Големи Шатори HÖCKER Серија F


Галерија