Погодни За

  • Магацини
  • складишта
  • работилници
  • производство

 

  • логистика
  • малопродажба
  • забава
  • и друго


Достапни со широчина од

5.00м – 30.00м


Кога барате робустна структура за среден или долг период, вашиот одговор ќе го најдете во привремената магацинска градба HTS.

Градбите се произведени со индустриски алуминиумски рамки, што значи дека ќе бидат потребни само неколку дена за монтирање, може да се користат среднорочно или трајно и ви заштедуваат многу време и пари кога ќе ги споредите со традиционалните градби.

Привремените магацини се достапни во повеќе големини: чиста распон на широчина од 5 – 30 м, висини на натстрешница од 3,50 – 6,20 м и неограничена должина со додатоци на 5 м. Поголемите распони и висини на натстрешница вклучуваат, по потреба, поголема издржливост на силен ветар и снег.

Главни Компоненти

Алуминиумска легура за индустриска намена и челични рамки.


За покривката на кровот се достапни три опции: единечен слој за основна заштита од времето, термо-кров на надувување за контрола на температура и елиминирање на кондензација и композитно челични кровни панели со висока „U“ вредност за целосна изолација.

Дополнително, сите привремени индустриски градби и магацини се достапни со широк избор додатоци, како на пример, врати за персонал, лизгачки врати, осветлување, електричен развод, систем за греење и климатизација и друго.

Опциите за странични ѕидови вклучуваат, мек ПВЦ, ѕидови од ребрест лим, ѕидови од изолациски панели со дебелина 40 мм, 60 мм, 80 мм и 100 мм и стаклени ѕидни системи.

Прашање за индустриските и комерцијалните згради


Галерија