Целиот асортиман на шатори и структури од HTS tentiQ е една од најголемите и најразновидните збирови достапни за глобална продажба.

Можеме да го исполниме речиси секое барање за мали, основни и економични пагоди или шатори за забава, па сѐ до големи, уникатни и сложени, полупостојани објекти за настани.

Нашиот асортиман вклучува: пагоди, шатори за забави, структури за големи настани, шатори на повеќе катови, спортски структури, воени засолништа, магацини и приспособени структури.

Исто така, можеме да адаптираме алтернативни системи од други водечки производители со нашиот компатибилен асортиман и да обезбедиме дека не сте обврзани со еден снабдувач ако цената, достапноста или времето од нарачка до испорака станат неповолни.


Разгледајте го нашиот целосен производен асортиман, за да видите кој систем ви одговара, или пак контактирајте со нас тука за да добиете совет или напатствија.

Контактирајте со нас

Зошто да нѐ изберете?

Погледнете

Погледнете ја брошурата со нашите производи

Погледнете