Од мали, основни шатори за забави, до големи приспособени структури – и сѐ за нив

  • Еден од најголемите и најразновидните асортимани шатори и структури
  • Решенија за свечени, спортски, воздухопловни, воени, индустриски настани и друго

 

  • Домашно германско производство со сертификација ISO
  • Брза, директна, глобална дистрибуција на производи со конкурентни цени

Изберете асортиман на производи

Приспособени решенија

Проектирани според вашите барања

Погледнете

Погледнете ја брошурата со нашите производи

Погледнете

Место каде ќе најдете сѐ за шатори и привремени структури

Во текот на годините работевме напорно за да обезбедиме голем асортиман производи и служба за поддршка што ќе ги задоволи речиси сите потреби – буквално, да станеме место каде ќе најдете сѐ за шатори и привремени структури.Широк избор

голем и разновиден избор од преку 600 шатори, привремени структури и додатоци за продажба низ целиот свет.


Глобално присуство

сопствен технички продажен тим со преку 60 експерти, стратешки распоредени низ целиот свет, кои нудат локално знаење, поддршка и дистрибуција во повеќето глобални региони.


Дизајн и иновација

континуирана иновација со помош на напредни технологии и материјали, вклучувајќи го уникатниот и целосно патентиран асортиман од хибридно-карбонски структури.


Достапност

најсовремен производен капацитет во кој неделно може да се произведат до 60.000 м² нови структури, со што се обезбедува брза и економична испорака низ целиот свет директно од фабриката.


Поддршка

сета техничка поддршка што ви треба пред, во тек и по продажбата, вклучувајќи целосно монтирање и проектно управување онаму каде што е потребно.

Сведоштва